den bästa sortens äpple

En morgon knackade det försiktigt på min dörr och mina morgontrötta ögon skymtade ett bud med min leverans i dörröppningen. Ett par dagar tidigare hade jag nämligen klickat hem något väldigt spännnde.. (håll i hatten!)
 
Den bästa sortens äpple! Jag må vara en fantast av frukt och bär, men denna fina variant av äpple får mig lite extra glad. Äntligen en egen dator att skriva på, redigera blder i och lyssna på musik från. 
 
Anledningen till att valet föll på en Macbook är enkelt: jag trivs bäst med Mac, trots att de kostar skjortan. När jag för en himla massa år sedan gick i gymnasiet köpte jag mig en iMac för sparpengar när min ärvda PC aldrig mer startade. I år fyller iMacen typ sju år och fungerar fortfarande perf efter denna trogna tid (men är lite väl klumpig och stor att dra med sig på resor och runt i lägenheten.. vi har nämligen ingen tv, hehe). Ett tag hade jag en bärbar PC som substitut för att jag bodde dåligt och inte kunde ha min iMac hemma - den började strula redan efter ett halvår. Det räcker alltså med att jag tittar på en PC så kraschar något i den, for real. Jag är en IT-teknikers mardröm :)) 
 
Jag tror att denna skönhet och jag kommer trivas bra ihop. Vi har redan tittat på lite serier, förberett ett par inlägg och skrivit ett par texter om utmattning tillsammans. En riktigt bra kompis alltså, förhoppningsvis en långvarig sådan.

8
Finurliga fröken

Åh va roligt med ett sånt bud. Ett väldigt fint äpple. Hoppas ni kommer få många fina stunder tillsammans. Kram

ISA

SÅNT materiellt avund alltså. Vill-ha.

Svar: Ååååh ja, är SÅ nöjd. Värd varenda krona, alla dagar i veckan!
Ellen Lindberg

Maja Forsberg

Vad mysigt det ser ut!

www.jaggerdigminmorgon.blogg.se

Svar: Tack!
Ellen Lindberg

Fredrikapåvinden

Åh mac <3 Jag är också it-teknikernas mardröm och då är mac verkligen en räddare. Ha så kul tillsammans!

Svar: Eller hur! Har aldrig haft problem med Mac, och då har jag som nämnt problem med det mesta.. haha. Tackar, det ska vi ha!
Ellen Lindberg

sandra

Alltså att få hem en ny dator kan ju vara den bästa sortens nytändning och inspiration. Ser fram emot att ta del av dina kommande inlägg och är så himla glad över att du börjat blogga igen!

Svar: <3<3<3<3
Ellen Lindberg

Evelina

Så avis Mac är så mycket bättre än PC

Evelina

Så avis Mac är så mycket bättre än PC

Jenny

Håller helt med ang. mac. Visst, det känns kanske lite väl dyrt när en väl ska köpa, men jag hade min macbook i åtta år och när jag jämför det med hur ofta mina pc-ägande vänner behövt skaffa nya datorer under de åren. Ja, så känns det helt plötsligt inte så tungt att lägga ens surt förvärvade slantar på en mac.

Svar: Precis min känsla! Det är väldigt dyrt för stunden, men så värt i längden.
Ellen Lindberg

Follow